BIOGRAFIA ESPECTACLES VIDEO GALERIA DE FOTOGRAFIES ITEMS CONTACTE PAGINA INICIO

"MAGISME"

La paraula Magisme prové dels mags de l’antiga Pèrsia (creien que gràcies a la força de l’univers de la qual estem tots envoltats i sotmesos, certes persones i certs objetes tenen poders especials)

L’acció es situa dins un museo de màgia i on es representarà pels visitants (el públic) una sessió de màgia. A partir d’aquí es desenvolupa una dramatúrgia àgil, entendedora i simpàtica on el quadre (retrat) que presideix el museu  pren vida (resulta ésser l’esperit de l’ajudant d’un antic mag).
D’aquesta manera esdevenen situacions misterioses, incomprensibles pel propi mag on s’entreveuen conceptes com l’espai, temps, energia i matèria.

Es poden veure efectes com la transformació del micròfon de l’escenari en una cantant de carn i os, una recreació de “la dona tallada per la meitat” tal i com la feia el seu inventor a principis del segle XX, la “cabina espiritista” de les famoses germanes Fox (1.855), transmissions de pensament amb el propi públic i molt més .... Magisme.

 

Dossier Magisme descarregar .pdf

Fotos premsa descarregar .zip


 

spectacular

Espectacle apte per a tots els públics.
Sinopsi: El propi títol defineix tot l'espectacle.

Xavier Giro ha escollit les "grans il·lusions" més impactants i sorprenents que es poden veure a nivell internacional i les presenta dins un espectacle ple de simpatia i humor, amb la participació puntual d'algun dels espectadors.

La combinació de "sorpresa i humor" són els ingredients que fan que aquest sigui un espectacle de màgia "SPECTACULAR".

Dossier Spectacular descarregar .pdf

 


 

"LA MÀGIA DEL TEATRE"
"EL TEATRE DE LA MÀGIA"

Il·lusions, sorpresa, captivament, fascinació, diversió...

GIRO domina les diferents disciplines de la màgia. Des de "els grans aparells" fins a "la màgia de saló" amb la participació del públic. s

 

 

 

 

  Fotos premsa .zip

..."Naturalment els nens són la font de la màgia i la seva raó de ser. La màgia en sí mateixa no és més que una manera solemne i seriosa d'abordar l'important treball de divertir-se amb els joguets".

Orson Welles 1952


 Què veus en el dibuix:
Una copa o dues cares?
Tot depèn de la teva imaginació